Rust en geen (financiële) zorgen dat is wat je wilt als cliënt van ThuisinBewind. Voor onze cliënten streven wij naar een schuldenvrije toekomst en een stabiele thuissituatie.

Geen dreigende uitzettingen, geen afsluitingen gas en licht, wel televisie kunnen kijken en beschikken over internet. Samen met jou maken we keuzes. Duidelijke afspraken en openheid. Maar ook gelijkwaardigheid.

ThuisinBewind is onderdeel van de samenwerkingsorganisatie ThuisinGroep. Hierin bundelen we onze kennis en mogelijkheden met andere professionals zodat we jou de beste zorg en advies kunnen geven.

Naast de medewerkers van ThuisinGroep hebben we een groot netwerk van andere professionals waar we mee samenwerken.

Ons motto is dan ook: Samen komen we vooruit!

Kwaliteit

Om jouw problemen op te lossen vinden we het belangrijk dat je snapt waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Door onze opleidingen en ervaringen zijn we sterk in het gemakkelijk maken van moeilijke problemen. We kunnen erg goed uitleggen. En als het nodig is dan nemen we er graag de tijd voor.

ThuisinBewind heeft erg veel kennis op het gebied van schuldenproblematiek. Wij denken niet in belemmeringen, maar in mogelijkheden. Wat kan wel! Jijzelf bent belangrijk! Ongeacht levensovertuiging, godsdienstige gezindheid of culturele achtergrond.

De rechtbank stelt hoge eisen aan bewindvoerders.
Niet alleen aan onze bedrijfsvoering, maar ook aan onze persoonlijk kennis en vaardigheden. Onze bewindvoerders beschikken minimaal over een passende HBO opleiding. Voortdurend houden we onze kennis op peil door het volgen van scholing, het lezen van vakbladen en aanverwante informatie. Elk jaar wordt door de rechtbank getoetst of we voldoen aan de kwaliteitseisen, hiervoor is ook een verklaring van een accountant nodig. We worden dus goed in de gaten gehouden. Wil je daar meer over weten klik dan hier

In onze bedrijfsvoering willen we een bijdrage leveren aan mens en maatschappij.
Wij bieden plaats aan stagiaires en hebben werkervaringsplekken. Via onze bankrekening besteden we automatisch een deel van onze inkomen aan initiatieven die bijdragen aan de levenskwaliteit van onze samenleving. En we dragen met een deel van ons geld bij aan projecten die helpen om uit de spiraal van armoede te komen.